Word Een Zelfstandige Fietsenmaker

Nu dat je de technische kennis en vaardigheden onder de knie hebt, wil je graag een stapje verder gaan en starten als zelfstandige fietsenmaker (in bijberoep). Natuurlijk is klanten een van de belangrijkste aspecten. In de huidige digitale wereld is het belangrijk om gezien te worden online. Daarom bieden wij een pakket aan met diensten en ondersteuning om je te helpen slagen in de wereld van fietsreparaties en ondernemerschap in bijberoep.

Dit zijn de uitdagingen waar je tegen aan loopt...

Beperkte klantenkring: Het kan tijd kosten om een klantenbestand op te bouwen. Mond aan mond reclame heeft immers ook tijd nodig. Daarom is het belangrijk om ook extra in te zetten op nieuwe klanten aan te trekken.


Beperkt in tijd: time management is hierbij heel belangrijk. Door het aanbieden van afspraken online in te boeken of via een contactformulier bespaar je tijd en werk je efficiënter. 


Boekhouding en leveranciers: het bijhouden van boekhouding en administratie kan energie vergen. Door met de juiste systemen te werken kan je dit optimaliseren.


Zichtbaarheid: Een sterke online en offline zichtbaarheid is cruciaal om potentiële klanten aan te trekken. Een professionele website kan vertrouwen wekken en dient als een online visitekaartje voor de fietsenmakerij. Flyers en ander drukwerk kunnen lokaal bewustzijn creëren. Het ontwerpen van een herkenbaar logo kan de merkidentiteit versterken. Het gebruik van sociale media en online advertenties kan ook helpen om de zichtbaarheid te vergroten.

Wij helpen jou graag verder d.m.v.

Website met Contactformulier (Normale prijs €1000-€5000): Een op maat gemaakte professionele website die jouw zelfstandige activiteit als fietsenmaker vertegenwoordigt. Deze website bevat een contactformulier waarmee klanten eenvoudig contact met je kunnen opnemen voor afspraken en vragen. Geen jaarlijkse onderhoudskosten, enkel een abonnement van €19/maand.


Logo (Normale prijs €200-€2000): Een uniek en aantrekkelijk logo dat de identiteit van jouw zelfstandige activiteit als fietsenmaker versterkt en herkenbaarheid creëert.


Flyer (Normale prijs €50): Aantrekkelijke flyers met informatie over jouw diensten, tarieven en contactgegevens. Deze kunnen worden gebruikt om lokaal reclame te maken en klanten aan te trekken.


Visitekaartjes (Normale prijs €50): Professionele visitekaartjes die je kunt uitdelen aan klanten en potentiële verwijzingen. Ze bevatten essentiële informatie over jouw zelfstandige activiteit als fietsenmaker en helpen bij netwerken.


1-op-1 Adviesgesprek (Marketing) (twv €100): Een persoonlijk adviesgesprek met een marketingexpert om je te begeleiden bij het opzetten van een goede strategie bij het lanceren van je eigen zaak


Domeinnaam (twv €50): Een aangepaste domeinnaam voor je website, waardoor je online aanwezigheid wordt versterkt en jouw merk professioneel overkomt.


Totale waarde: €2000+... 


Wij bieden dit totale pakket aan voor slechts €750 excl btw.

Zodat jij … meer klanten hebt, meer gezien wordt, en meer fietsen kan herstellen

Wij helpen jou zodat jij:


✅ Jouw zaak professioneel en aantrekkelijk online en offline kan presenteren


✅ In contact kunt komen met potentiële klanten en afspraken kunt regelen


✅ Met een goede strategie jouw zaak kan lanceren